2012-01-24 08:17:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - munkahelyi gondjai enyhülni fognak

Napi horoszkóp január 24.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mostanában csak a változatosság tudja feldobni. Ha ezt pont a munkájában nem találja meg, az könnyen arra sarkallhatja, hogy az állásváltoztatásra gondoljon. Legyen azonban nagyon körültekintő, ne döntsön elhamarkodottan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az enyhe időjárás meggondolatlanná teheti. A Bika jegyűek amúgy is érzékenyebbek torok tájékon, felesleges tehát hősködnie a kigombolt nagykabáttal. Öltözzön melegen, és a huzattól is védje magát egy jó meleg sállal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a szokottnál is nyugtalanabb: talán olyan híreket kap, amik felzaklatják, talán egy régi gondolat motoszkál újra a fejében és nem hagyja nyugodni. Amennyire lehet, járjon utána az igazának, és csak azután döntsön.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Komoly munkaundorban szenved: vigyázzon, hogy ez meg ne látszódjék magán. Megpróbálhat azonban örömet is találni a munkájában. Ha azonban valami teljesen gépies tevékenységet kell űznie, akkor már csak a munkatársaiban bízhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyi gondjai enyhülni fognak, de ehhez a saját hozzáállásán is változtatnia kell. Rengeteg a feladat, de ne izgassa, ha nem tud mindennel megbirkózni. Nem minden sürgős. Otthon szeretettel várják, siessen haza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A generációs ellentéteken nagyon nehéz úrrá lennie. Még ha szereti is feljebbvalóit, vagy a párjáét, akkor is gondokat okozhat a konokságuk. Legyen nagyvonalú, próbáljon meg átsiklani a konfliktusos helyzeteken.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha eddig még nem tette volna meg az újévi fogadalmat, a mai napon érdemes mérleget készítenie. Akár munkában, akár kapcsolatait illetően, akár anyagiakban, vagy a testsúlyát illetően. Most mindenben korrigálhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma minden percben a szerelem leselkedhet önre. Legyen hát nyitott, és ne vegyen minden érzelmi megnyílást támadásnak. Nem minden szeretet számító. Ritka ugyan az ilyen feltételek nélküli kapcsolat, de van rá példa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerelem a Nyilasokat is elérheti. Valahogy számít is rá, várja is, de mégis meglepődik, mikor eléri. Van valaki, akiről folyton álmodik, mégis mindig elutasításban volt csak része. Ez csak védekezés. Az igazság egészen más.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Akármekkora is a válság, amiről a hírek szólnak, valakik mindig jól járnak. Ön ezek közé akarja számítani magát. Ez rendben is van, de csak addig jogos, amíg másoknak nincs kárára. A jóság most kifizetődőbb.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha már egyszer meghozott egy döntést, illene tartania magát hozzá. Ez azonban nem igaz az ítéleteire. Azt mindig is jogos felülbírálnia, ha időközben új tényeket tud meg. Ha e kettőt megtartja, nem téved el az útján.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Belefáradt az állandó küzdelmekbe, melyek ön és a kedvese között vannak? Pedig még jócskán van mit változtatniuk, neki is, magának is. Az nem jelent tartós megoldást, ha látszólag inkább megfelel és feladja a maga akaratát.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: